Hjem

Støtt oss med DIN grasrotandel

Årsmøte 5/2-08 Bø hotell .

Simen Are Melfald

 

100399

Det var en stor forsamling på vårt årsmøte. Hele 50 medlemmer hadde satt av Tirsdagen til dette møtet. det ser vi oss meget godt fornøyd med og vi håper denne entusiasmen kommer til å vare. Det var nok ekstra mange som var spente på det nye styret som skulle velges på dette årsmøte.

 

100400

Det var jo duket for ett stort antall utskiftninger og det ble det også. Vi hadde jo vår Formann Finn Nygård som hadde varslet sin avgang, og vi i THHK takker Finn for en stø og trygg kurs de siste 6 årene. Sammen med han gikk jo også vår sekretær Stig Mathisen. Vi takker jo også han for en jobb godt gjort. Men det stoppet ikke der Jan Henry Waal ville heller ikke mer, Han har jo sitti i en årrekke men var nå fornøyd, og vi i THHK takker jo han for den flotte jobben.

Vi hadde også en mann til som hadde varslet sin avgang og det var Torbjørn Kristiansen. Han valgte derimot og fortsette.

Vi behandlet og godkjente de nye reglene for THHK. De ble gått imellom og lest av vår emminente ordstyrer Kjell Jan Moseid. Vi fikk også levert ett regnskap som viste ett lite underskudd. Og vi gikk igjenom Årsberetningen samt møteinkallingen.

 

100401

som en ser av bilde så var det en lydhør forsamling.

 

100404

Vi hadde jo også en annen sjeldenhet under dette årsmøtet. Og det var utmerkelsen av ett nytt æresmedlem. Som kjent så har vi jo 2 ifra før. Disse er Arne Andersen og Kjell Jan Moseid.

 

Men nå hadde turen altså kommet til Lars Omdal. Lars har i en årrekke kjempet for THHK og småhunders rett til lik behandling. Han har dømt for oss både eksteriør og jaktprøver så lenge at jeg faktisk ikke vet det. Han har drivd sauetester og hatt utallige værv i klubb. Så dette er han vell fortjent. Gratulerer så mye til deg Lars.

 

100405

Når det gjelder fokus på ungdommen så er den stor hoss oss. Og en som tok dette på alvor siste året var Gunnar Melås. Han hadde med seg en første reis gutt i Øystein Dalen. Så her har det vært gjort en god jobb, og vi er trygge på at han får gått en god skole hos Gunnar.

 

100402

Men vi hadde også mange av de gode gamle kjente som vi håper å se lenge ennå.

 

100403

Når det gjelder valget,som var en viktig del av årsmøtet. Så vet jo alle de som var der at det ble endel benkeforslag. Innstillingen ifra valgkomiteen møtte motstand og alle benkforslagene kom inn i det nye styret som ble seende slik ut.

 

Formann: Simen Are Melfald.

Sekretær: Asle Michael Fremgård

Kasserer: Hege Rinde Febakke

Styremedlemmer: Gunleik Hauge, Arne Verpe,Torbjørn Kristiansen, Sverre Rinden.

VaraMedlemmer: Håvard Eriksen, Geir Johansen

 

Vi i THHK Takker alle dere som har bidratt for oss i inneværende år. Også håper vi dere vil følge oss i vår jobb videre.