Hjem

Støtt oss med DIN grasrotandel

Årsmøte 11.02.09. Ulefoss Vertshus

 

100522

Nok en gang var det en meget stor forsamling som dukket opp. Det var hele 56 Medlemmer som hadde funnet veien til Ulefoss denne Onsdagen. Vi i styret vil få takke dere alle for fremmøte, det er gøy å jobbe med THHK når det er slik en entusiasme i klubben. Dette møtet var litt spesielt, da det var første gang det "nye" styret skulle levere et årsmøte. Derfor var vi i styret litt nervøse foran kvelden, men så fort vi kjente stemningen så slapp alt.

I grove trekk så gikk møtet bra, Årsberetningen gikk imellom uten noterbare tap, noe støyting ifra bakre rekker vedrørende glemte nye JCH`er. Men dette løste seg uten nevneverdig poengtrekk.

Vi gikk inn i et lite tap under regnskapet, det var en liten summerings feil på kr 100. Dette ble fort nøstet opp i. Og så lenge det var til en positiv utvikling for regnskapet, så ble det ikke noe trekk her eller.

Budsjettet for neste år var ute av hørehold, så her fikk vi møtets tillit til å forvalte økonomien på en trygg måte.

Planer for drift og aktiviteter neste år ble gått imellom. Alle vil få dette tilsendt i form av medlemsbladet vårt senere.

Gjennomgang va NHKF sitt forslag til nye DM regler ble gjennomgått.

Og styret fikk oppslutning vedrørende forandring i innkallingen.

Når det gjaldt valg så var det jo fler som gikk ut. Så her kom igjen Kjell Jan Moseid inn i hørehold, for å ta jobben som valgleder.

Torbjørn Kristiansen.

 

100396

Gikk ut av styret etter 7 år, han blir et tap som vi kommer til å bruke tid på å utrede. Noe støyting kommer det nok her ifra, da Torbjørn er utdannet jaktprøve dommer og ivrig møte deltager. Men vi tror vi har funnet en god erstatter. Så takk for jobben Torbjørn

Hege Rinde. Febakke.

 

100392

Hege har vært med på neste det meste av aktiviteter i THHK. Hun har ljoalt stillt opp på alt Gunleik har trukket henne med på. Vi kommer til å savne Hege, men her ser vi muligheten for et gjentak. Takk for jobben Hege

Asle M. Fremgård.

 

100393

Asle har vært med i styret og hatt værvet som sekretær siste året. Han er også utdannet jaktprøve dommer. Beklageligvis så ble det slik at Asle valgte å trekke seg pga ny jobb situasjon. Dette var trist men vi tror også her at det har kommet inn en ny og ressurs sterk person til dette vervet. Så takk for en god jobb Asle.

Håvard Eriksen har også gått ut som varamann, han er utdannet jaktprøve dommer og vi kommer til å se mer av han i fremtiden. Takk for innsatsen Håvard.

Vel valget var overstått og Kjell Jan loset oss sikkert imellom det. Det nærmet seg nå full tid og mange smug tittet litt på klokken. Det gjorde også styret og vi avsluttet med trekning av loddsalget. Og her var alle med å kjøpte, over 5000 kr ble det solg lodd for. Helt utrolig!!! Selve trekningen ble gjenomført på en tilfredstillende måte. Det var tydelig koblingsproblemer imellom ekvipasjen. Kunne ønsket oss en noe lydigere og mer samarbeidsvillig utførsel.

Men da siste streken var trukket og alt summert så kom vi ut med et godt 1 gangs årsmøte.

Så takk for oss og sees på vårmøte som også er premieutdelingen, avslutter med en siste hilsen til Torbjørn og et bilde som sier mer en tusen ord :)

 

100179