Hjem

Støtt oss med DIN grasrotandel

Det vil bli i også i år Aversjon dressur Sau på Ulefoss ved Slåttekås tunellen på følgende tirsdager : 28/7 - 4/8 - 11/8 - 18/8.

Hunder som for førstegang er på Aversjon dressur MÅ to ganger, for hunder som skal repitisjons testes holder det med en gang ved godkjent test.

Det er gratis for våre medlemmer i THHK og 400.- for ikke medlemmer

Vi kan ikke ha mer en 15 hunder pr gang i.h.t korona retningslinjer og derfor er det viktig at vi melder på de hundene som skal delta.

Påmelding skjer til Olav Råmunddal på tlf 48147473

 

Vi har flyttet utstillingen til søndag 2 August. På denne utstillingen vil det avholdes Dunker treff, så plassen vi avholder utstillingen blir på BØ camping oppe ved Bø Sommerland. Det er åpnet for WEB påmelding og dommere for dagen vil være Lars Omdal for Dunker og Janne Sandbakken for resterende, med forbehold om endringer.

 

Håper godt oppmøte for denne dagen og vi ønsker vel møtt.

Hvis noen har spørsmål kan Kenneth kontaktes på telefon 99281826.

Kun WEB påmelding. 

 

I dag var årets første ringtrening. 

Bilde 1

Bilde 2

Bilde 3

Bilde 4

Bilde 6Bilde 7

Bilde 5

Bilde 8

 

NHKF avholdt tirsdag kveld Teams møte hvor 30 ledere fra forbundets klubber og ringer deltok hvor temaet for møtet var stille midler til rådighet for et lånebeløp til NKK. Det trengs midler umiddelbart og NKK har bedt eierne om lån til videre drift for å ungå konkurs. Totalt trengs det ca.10 mill for å kunne sikre drift ut 2020. NHKF setter pris på at vi enkelt ble enige om et forslag til vedtak for finansiering av et lånebeløp til NKK i den vanskelige likviditetssituasjonen som de er kommet i. Beløpet som hver enkelt harehundklubb skal yte er kr. 100,- pr medlem pr 31.12.2019. Det vil også bli fra NHKF sentralt bli frigjort midler til lån. Klubbene skal nå styrebehandle vedtaket før det er endelig godkjent og NHKF kan arbeide videre med låneavtalen mot NKK .Klubber og ringer vil fortløpende holdes orientert om progresjonen i arbeidet med låneavtalen.

I denne situasjonen vi nå er har Telemark Harhund klubb flyttet utstilling fra Mai til August. Ting er som kjent usikkert men vi håper situasjonen er endret til det bedre. Utstillingen vil da bli avholdt på Bø Camping med Dunkertreff Søndag 2. august. Nærmere informasjon kommer. Webpåmedling åpnes først når vi får bekreftet at utstilling vil kunne avholdes som planlagt. Det blir samme dommere, Lars Omdal på Dunker og Janne Sandbakken for resterende.